SV De Stelling organiseert het schoolschaaktoernooi Renkum 2024

door Lars Dam Laatste wijziging: 2023-12-09T10:36:04+00:00
SV De Stelling organiseert weer het schoolschaaktoernooi Renkum: - Voor alle basisschoolleerlingen - Individuele voorronde - Basisschool teamfinale - Winnaar plaats zicht voor regionale toernooi

Schoolschaaktoernooi Renkum

Het schoolschaaktoernooi Renkum is een lokaal schoolschaaktoernooi voor alle basisschoolleerlingen vanuit de gemeente Renkum. Indien buurgemeenten geen schoolschaaktoernooi organiseren mogen scholen uit de gemeente contact met ons opnemen.

De voorrronde is individueel, dus iedereen met basiskennis van schaken kan meedoen. Er zijn twee (individuele) klassementen: groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8. Op basis van de individuele uitslag worden scholen uitgenodigd om teams  van 4 spelers af te vaardigen voor de finale. In deze finale wordt gestreden om het kampioenschap van Renkum en een plaats in het regionale toernooi.

Editie 2024 wordt georganiseerd door SV De Stelling en mogelijk gemaakt door Dorenweerd College. Ook is er samenwerking met de basisscholen uit Renkum en Renkum voor Elkaar (o.a. Ons Middelpunt). Nadrukkelijk ook voor het mogen gebruiken van de foto voor de folder en poster!

Kijk voor alle algemene informatie over het schoolschaaktoernooi Renkum hier. Voor de informatie over de editie 2024 van het schoolschaaktoernooi Renkum kijkt u hier.

Zie deze link voor de flyer.

Informatie over inschrijven.

Meer informatie op schoolschaaktoernooi@svdestelling.nl